Svetovanje & Oblikovanje poročne dekoracije

Petra Pristovnik

Grafični oblikovatelj - Poročni organizator

Pravilna izbira poročne dekoracije lahko naredi razliko med povprečno in izjemno poroko. Če se vam zdi, da je izbira prave dekoracije prevelik izziv, ne skrbite - tu sem, da vam pomagam..

Kot strokovnjakinja za načrtovanje poroke ponujam svetovanje in vam pomagam izbrati najboljše dekorativne elemente za vaš poročni dan. 

Zaradi mojega bogatega znanja in čudovite kreativnosti, vam lahko ponudim svetovanje glede izbire poročne dekoracije & oblikovanje iste.  

Skupaj bomo poiskali najboljše rešitve za vašo poročno dekoracijo, ne glede na to, kakšen proračun imate.

Zaslužiš si najboljšo fotogenično poroko doslej!

 
 
Če želite, da vaša poroka izgleda čudovito in nepozabno, mi dovolite, da vam pomagam pri izbiri poročne dekoracije. Skupaj bomo ustvarili vzdušje, ki bo odsevalo vašo osebnost in bo za vedno ostalo v spominu vam in vašim gostom.
Awards & Achievement

5 korakov, pri svetovanju in oblikovanju poročne dekoracije za moje stranke..

  1. Pogovor o viziji in proračunu: Najprej se bom pogovoril z vami o vaši viziji za poroko in kaj si predstavljate za dekoracijo. Razpravljali bomo tudi o proračunu, ki ga imate na voljo za dekoracijo, da bom lahko predlagal ustrezne možnosti in rešitve.

  2. Izbor teme in sloga: Na podlagi vaših želja in vizije bom pomagal izbrati temo in slog poroke ter dekoracije. Lahko vam predlagam različne ideje in stilsko uskladim celotno poroko.

  3. Izbor barvne palete in materialov: Nato se bom pogovoril z vami o barvni paleti, ki jo želite za vašo poroko. Pomagal vam bom izbrati materiale, ki bodo v skladu s temo, slogom in barvnim vzorcem vaše poroke.

  4. Oblikovanje in postavitev: Ko se strinjamo z vizijo, slogom, barvno paleto in materiali, bom oblikoval dekorativne elemente za poroko. Na tej točki lahko izdelam tudi načrt postavitve in predlagam, kje postaviti posamezne dekorativne elemente.

  5. Spremljanje in izvedba*: Na dan poroke bom prisoten, da se prepričam, da se dekorativni elementi postavijo tako, kot smo se dogovorili. V kolikor je potrebno, lahko tudi opravljam dekoracijo na mestu dogodka.

*(Na dodatni zahtev stranke)

Paketi Svetovanja

Svetovanje

pomoč pri izbiri teme & barvne palete - smernice pri odabiru ponudnika - smernice pri odabiru vrste cvetličnih aranžmajev - odgovori na vsa vaša vprašanja glede poročne dekoracije 🙂

Svetovanje + Oblikovanje

pomoč pri izbiri teme & barvne palete - smernice pri odabiru ponudnika - smernice pri odabiru vrste cvetličnih aranžmajev - odgovori na vsa vaša vprašanja glede poročne dekoracije 🙂 + oblikovanje / iscrtavanje istega na papir za vas in vaše ponudnike

Svetovanje + Oblikovanje + Postavitva

- pomoč pri izbiri teme & barvne palete - smernice pri odabiru ponudnika - smernice pri odabiru vrste cvetličnih aranžmajev - odgovori na vsa vaša vprašanja glede poročne dekoracije 🙂 + oblikovanje / iscrtavanje istega na papir za vas in vaše ponudnike + prisutnost na poročni dan za postavitvo poročne dekoracije

Naj Vam pomagam!

Shopping Cart
  • Your cart is empty.