Boho poroka – 5 idej za čudovito poroko v bohemskem slogu!

Boho poroka je trendovska izbira za pare, ki iščejo sproščeno vzdušje, ki je enako elegantno in romantično.

bohemska poroka

Dekoracija boho poroke!

Boho poročna dekoracija se osredotoča na naravne, rustikalne in neformalne elemente, ki ustvarjajo sproščeno in udobno vzdušje. Tipično vključuje uporabo naravnih materialov, kot so les, slama, kamen, keramika in tekstil, skupaj z obilico zelenja in cvetja.

Boho poročna dekoracija je zelo prilagodljiva in ponuja veliko prostora za izražanje vašega osebnega stila. Vključite lahko tudi elemente, ki so pomembni za vas, kot so domači okraski, družinske fotografije ali spominki.

The sun setting through a dense forest.
Wind turbines standing on a grassy plain, against a blue sky.
The sun shining over a ridge leading down into the shore. In the distance, a car drives down a road.

Če iščete izvirne ideje za vašo poroko v bohemskem stilu, ne pozabite, da gre za tema, ki vam omogoča, da izrazite svojo ustvarjalnost in edinstveno vizijo. Upoštevajte, da so vaše osebne izbire tiste, ki vam bodo omogočile, da ustvarite poroko, ki bo resnično odražala vaš stil in osebnost.

5 ideja za čudovito boho poroko…


  1. Cvetlični aranžmaji: Cvetlični aranžmaji so osrednji del boho poročne dekoracije. Uporabljajo se bogate, naravne barve in teksture, ki ustvarjajo videz polnega, romantičnega buketa.
  2. Tekstilni dodatki: Tekstilni dodatki so ključnega pomena za boho poročno dekoracijo, saj lahko mehka, teksturirana tkanina ustvari občutek udobja in sproščenosti. Vključujejo lahko zavese, preproge, blazine in odeje.
  3. Naravni materiali: Uporaba naravnih materialov, kot so les, slama in kamen, je pomemben del boho poročne dekoracije. To lahko vključuje lesene mize, kamnite svečnike in druge rustikalne elemente.
  1. Svečniki in luči: Svečniki in luči so pomembni, da dodajo toplino in ustvarijo romantično vzdušje. Lahko jih obesimo z vrvjo, postavimo v steklene kozarce ali pa uporabimo običajne svečnike.
  2. Zelenje: Dodajanje zelenja, kot so liane, eukaliptus in drugo zeliščno rastlinje, je priljubljen način za ustvarjanje boho poročne dekoracije. Te rastline lahko vključujemo v aranžmaje, vence, girlande in druge dekorativne elemente

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.