Rustikalna poroka – najboljše ideje za dekoracijo!

Rustikalna poroka se osredotoča na preprostost, naravo in neobdelan videz, s poudarkom na organskih elementih, kot so les, kamen, cvetje in naravni materiali. To ustvarja občutek topline, udobja in enostavnosti, vendar z dodatkom elegantnega stila, lahko postane elegantna rustikalna poroka.

RUSTIKALNA POROKA V OBJEMU NARAVE

RUSTIKALNA POROKA VS BOHO POROKA

Razlika med rustikalno poroko in boho poroko se nanaša na stil dekoracije in občutek praznovanja. Čeprav imata oba stila podobnosti, kot so poudarek na naravnih materialih, prostornosti in umirjenosti, obstajajo tudi ključne razlike.

Rustikalna poroka se osredotoča na naravne elemente, kot so leseni elementi, zemeljske barve in teksture, reciklirani materiali in cvetlični aranžmaji, ki izgledajo kot da so zbrane z vrta ali kmetije. Rustikalna poroka se običajno odvija na kmetijah, v hlevih, vrtovih ali na podeželju, s poudarkom na preprostosti in naravnem okolju. Rustikalne poroke so običajno bolj formalne kot boho poroke, vendar še vedno ohranjajo neformalen in sproščen videz.

The sun setting through a dense forest.

Wind turbines standing on a grassy plain, against a blue sky.

 

 

The sun shining over a ridge leading down into the shore. In the distance, a car drives down a road.

Po drugi strani pa je boho poroka bolj svobodna, ekscentrična in svobodomiselna, z mešanico etničnih in romantičnih elementov. Boho poroke so lahko v naravnih okoljih, kot so plaže ali gozdovi, vendar niso omejene le na to. Boho dekoracija običajno vključuje svetle barve, cvetlične vzorce, umetniške in ročno izdelane elemente, vključno s tkaninami, ki se dotikajo tal, okrasnimi blazinami in svetilkami. Boho poroke so običajno bolj neformalne in sproščene kot rustikalne poroke.

Torej, medtem ko se obe temi osredotočata na naravne elemente in preprostost, rustikalna poroka ohranja formalnost in se osredotoča na preprostost v naravnem okolju, medtem ko boho poroka zagovarja svobodo, umetniškost in ekscentričnost v dekoraciji in v življenjskem slogu.

10 čudovitih idej za rustikalno podeželsko poroko

 

  1. V svoj dekor vključite kovinske poudarke, kot sta zlato ali baker, da svojemu rustikalnemu okolju dodate pridih razkošja.

  1. Uporabite eleganten lestenec kot izrazit kos, da ustvarite prefinjeno vzdušje v vašem rustikalnem lokalu.

  1. Razstavite svoj poročni meni na veliki leseni deski ali plošči za očarljiv, rustikalni pridih.

  1. Zmešajte starinski porcelan in stekleno posodo, da ustvarite edinstveno in eklektično podobo mize.

  1. Ustvarite prijeten dnevni prostor z udobnimi sedeži, kot je rustikalni kavč ali naslanjači, kjer se bodo gostje lahko sprostili.

 

  1. Okrasite svoj sprejemni prostor z bujnimi, romantičnimi cvetličnimi aranžmaji za pridih elegance.

  1. Uporabite kaligrafijo ali ročno napisane znake za vodenje gostov skozi celotno poroko in dodajte osebni pridih vašemu rustikalnemu dekorju.

  1. Postrezite gurmansko hrano, kot so jedi s kmetije do mize ali lokalne sestavine, da popestrite svoj rustikalni poročni meni.

  1. V svoj dekor vključite naravne elemente, kot so naplavljeni les ali veje breze, da poudarite rustikalno temo.

  1. Uporabite nepričakovano razsvetljavo, kot so nanizanke ali luči, da ustvarite čarobno vzdušje, ki poudari naravno lepoto vašega rustikalnega prizorišča.

 

Close-up of dried, cracked earth.

Rustikalna Chic Poroka?

Rustikalno chic poroko pa odlikuje bolj moderna in elegantna različica rustikalne poroke. Ta stil poroke združuje rustikalne elemente, kot so les, kamen in kovina, z bolj elegantnimi in trendovskimi elementi, kot so glamurozne luči, svetleče mize, sodobni kosi pohištva, v nevtralnih barvah. 

Rustikalno chic poroko se običajno odvija v prostorih, kot so shrambe, hlevi ali kmetije, z osredotočenostjo na detajle, kot so čipka, okraski in cvetlični aranžmaji.

Rustikalno chic poroko pa lahko vključuje moderne in trendovske elemente, kot so elegantne svetilke, moderna pohištva, kovinske elemente in nevtralne barve, kot so bela, siva in zlata.

20 predmetov za dekoracijo poroke v rustikalnem stilu


 

 

  1. Leseni mizni dekor

  1. Sveče

  1. Lanterne

  1. Cvetlični aranžmaji v leseni skledi

  1. Leseni okraski

  1. Stolp za poročne prstane iz lesa

  1. Kovinska košara za darila

  1. Lesena vrtnica

  1. Lesene škatle za darila gostom

  1. Svečniki iz lesa

 

  1. Lan za dekoracijo

  1. Steklenice z vrtnicami

  1. Košare za liste vrtnic

  1. Držala za mesta za sedenje

  1. Lesene vrtne mize in stoli

  1. Vaze iz keramike

  1. Slama za dekoracijo

  1. Usnjeni trakovi za dekoracijo

  1. Leseni okvirji za fotografije

  1. Plošče za označevanje mesta z imeni gostov

GET IN TOUCH

Najem Poročne Dekoracije


Poročna vabila za rustikalno poroko

Če želite ustvariti popolno rustikalno vzdušje, se lahko odločite tudi za rustikalna poročna vabila. Uporabite naravne materiale, kot so les, reciklirani papir ali juta, za ustvarjanje rustikalnih vabil. Izberite naravne barve, kot so rjava, zelena ali bež.

Vključite rastlinske motive, kot so cvetovi, listi ali vejice, da dodate rustikalni pridih vabilom. Uporabite lahko tudi suho cvetje ali rastline za še bolj rustikalni videz.

Dodajte rustikalne dodatke, kot so trakovi iz jute, lesen okvirček ali vrvice, da vabilom dodate dodatno dimenzijo.

 

wedding, invitations, wedding box-1760024.jpg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
 • Your cart is empty.