Poroka v naravi & greenery dekoracija – zakaj jo obožujemo?!

poroka v naravi & poročna naravna dekoracija

Zakaj je poroka v naravi priljubljena izbira?

Poroka v naravi je vedno bolj priljubljena izbira med pari, ki želijo izkoristiti lepote narave in ustvariti nepozabno doživetje za svoje goste. Poročna dekoracija igra ključno vlogo pri tem, saj lahko še bolj poudari naravno okolje in ustvari čudovit ambient, v katerem se bodo gostje počutili udobno.

Poročna dekoracija na prostem v naravi se lahko razlikuje od klasične poročne dekoracije v notranjih prostorih. Pri izbiri dekorativnih elementov je pomembno upoštevati naravne elemente in barve, ki se ujemajo z okoljem. Prav tako pa je treba upoštevati vremenske pogoje in pripraviti načrt B, če bi se spremenili.

The sun setting through a dense forest.

Wind turbines standing on a grassy plain, against a blue sky.

The sun shining over a ridge leading down into the shore. In the distance, a car drives down a road.

Pri načrtovanju poročne dekoracije v naravi lahko izbirate med različnimi temami. Poročna dekoracija na temo narave s praprotmi in listjem je ena od priljubljenih izbir. Lahko uporabite praproti in listje za okrasitev miz, aranžmajev, sedežev in drugih delov prizorišča, da bi ustvarili naraven videz.

Rustikalna poroka ↗

Za ustvarjanje rustikalnega videza lahko uporabite lesene elemente, kot so lesene mize in stoli, lesen oder, lesene dekorativne predmete in lesene plošče za poti. Dodajte sveže cvetje in rastline za dodatno barvo in teksturo. Sveče in svetilke lahko ustvarijo romantično vzdušje in osvetlijo prizorišče.

Vintage poroka ↗

Vintage stil lahko tudi ustvari čudovito vzdušje. Izberite starinske kose, kot so starinske svetilke, starinski okvirji, starinske knjige in druge podobne predmete. Uporabite nežne in pastelne barve ter cvetje, da mehčate videz.

Glamur poroka ↗

Če pa si želite bolj glamuroznega videza, lahko uporabite svetleče ozadje ali zavese, velike sveče in preproge. Ustvarite čudovito ozračje z razkošnimi cvetličnimi aranžmaji in kovinskimi predmeti, kot so kovinske mize in stoli.

Če iščete preprost, a učinkovit način, da dodate pridih romantike in elegancije na vašo poroko na prostem, potem je najem lampijona popolna rešitev za vas. Ne oklevajte in se obrnite na nas, da bi rezervirali najem lampijona za vašo poroko na prostem in ustvarili sanjski ambient, ki si ga želite!

najem

5 priljubljenih idej za poročno dekoracijo v naravi – greenery stil!


Če ste se odločili za poroko v naravi, potem je dekoracija, ki jo izberete, ključnega pomena za ustvarjanje popolnega vzdušja. Če iščete navdih za dekoracijo svoje poroke, smo za vas pripravili 6 priljubljenih idej, ki so popolne za poročno dekoracijo v naravi.

  1. Cvetlični aranžmaji poroke v naravi

Cvetlični aranžmaji so najbolj klasična in priljubljena izbira za poročno dekoracijo. Čeprav so cvetlični aranžmaji lahko precej klasični, pa jih lahko z nekaj kreativnosti in igrivosti spremenite v nekaj povsem edinstvenega. Lahko izberete divje rože, ki jih najdete v okolici, ali pa se odločite za domiselno kombinacijo barv in tekstur.

  1. Sveče

Sveče so še ena priljubljena izbira za poročno dekoracijo v naravi. Naredijo intimno vzdušje in ustvarijo romantično atmosfero. Sveče lahko uporabite na mizah, ob poteh in kot osrednji dekorativni element. Zelo učinkovit je tudi “tunel” iz sveč, ki vas spremlja na poti do oltarja.

  1. Svileni trakovi

Svileni trakovi so čudovit dodatek k naravni dekoraciji. Lahko jih uporabite kot okras okrog dreves, kot zaveso nad mizami ali kot lep in lahek naglas za oltar. Trakovi se lepo premikajo v vetru in ustvarjajo čudovito gibanje in dinamiko.

  1. Rustikalna dekoracija

Rustikalna dekoracija je popolna izbira za poroko v naravi. Z uporabo lesenih oblog, jute vrvic, vrtnega orodja in drugih naravnih elementov lahko ustvarite preprosto in naravno dekoracijo, ki izžareva domačnost. Kombinacija lesenih miz in stolov ter naravno barvo lesa pa bodo ustvarili rustikalno atmosfero.

  1. Dekoracija iz bambusa

Bambus je čudovit naravni material, ki ga lahko uporabite za dekoracijo svoje poroke v naravi. Uporabite ga lahko kot zaveso, pergolo, ali za dodajanje dekorativnih detajlov, kot so dekorativne svetilke ali viseče rastline. Bambus je trpežen in odporen na vremenske razmere, zato bo vaša dekoracija ostala lepa cel dan.

Iščete nekaj posebnega za vašo poroko? Naš poročni obok je popolna izbira za ustvarjanje čudovitega ozračja na vaši poroki. Naši oboki so elegantni, prenosljivi in enostavni za postavitev na kateri koli lokaciji v naravi.

najem

GET IN TOUCH

Najem Poročne Dekoracije

Contact us

0

Poročna vabila za poroko v naravi

Poroka v naravi z zelenimi elementi je trendovski stil, ki se ga lahko prenese tudi na poročna vabila.

Uporabite liste, vejice ali druge rastlinske elemente, ki jih vključite v vabilo, da ustvarite videz, ki spominja na naravo.

Ohranite preprostost z zelenim minimalizmom, saj je manj včasih več. Namesto preveč zapletenega dizajna se osredotočite na izbiro ene osnovne barve in jo uporabite za ustvarjanje čistih, elegantnih vabil.

Uporabite reciklirane materiale, kot so papir ali karton, da ustvarite rustikalno vzdušje, ki dopolnjuje temo poroke v naravi.


Poročna vabila


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.