Poročna dekoracija z baloni

poročna dekoracija z baloni – obok

Poročna dekoracija z baloni


Poročni baloni so se izkazali kot odlična izbira za popestritev poročne dekoracije. Nekateri morda mislijo, da so baloni preveč otročji za poroko, toda ko se baloni uporabijo v skladu z dekoracijo in stilom poroke, lahko ustvarijo čudovit in edinstven izgled.

Prednost uporabe balonov pri poročni dekoraciji je njihova prilagodljivost in raznolikost. Lahko jih uporabite za ustvarjanje aranžmajev in dekoracij za poročne mize, za urejanje vhoda in oken, ali pa jih uporabite za ustvarjanje ozadij in photo boothov. Baloni so na voljo v različnih velikostih, oblikah in barvah, zato je možnosti za njihovo uporabo resnično neskončno.

poročna dekoracija z baloni

Kako uporabiti balone za poročno dekoracijo?

Ena izmed priljubljenih uporab balonov pri poročni dekoraciji je kombinacija balonov v različnih velikostih in barvah, ki se obesijo nad mizo. Ta dekoracija bo zagotovo pritegnila pozornost vaših gostov in ustvarila čudovit ambient. Prav tako lahko uporabite balone, ki so v skladu z barvno shemo vaše poroke, in jih združite z rožami, zelenjem in drugimi dekorativnimi elementi.

POročna dekoracija z baloni - mladoporočenci in balonska dekoracija za poroko
Obok za poroko z baloni
obok od balona
poročna dekoracija z baloni za poroko na plaži
poroka na plaži – dekoracija z baloni

Druga priljubljena uporaba balonov pri poroki je izdelava balonskih lokov ali stebrov, ki služijo kot okvir za vhod v cerkev ali vabijo goste v poročno dvorano. Balonski lok lahko dopolnite z različnimi dekorativnimi elementi, kot so cvetlični aranžmaji, trakovi in ​​podobno.

Za tiste, ki si želijo edinstvenih fotografij na poroki, pa so foto booth-i s poročnimi baloni odlična izbira. Izberite balone v skladu s temo poroke in jih kombinirajte z dodatki, kot so rekviziti, okrasni trakovi in ​​svetlobne verige.

Kako narediti girlando iz balona za poroko??

Izdelava girlande iz balonov za poroko je odličen način, da dekorju dogodka dodate zabaven in prazničen pridih.
Tukaj je vodnik po korakih za izdelavo girlande iz balona.

Materijali:

– Baloni v želenih barvah (različnih velikosti in oblik)
– Balonski trak ali vrvica
– Črpalka za balone
– Komandne kljuke (za obešanje)

Navodila po korakih:

Korak 1

Začnite z izbiro barv balonov, ki jih želite uporabiti v svoji girlandi. Morda boste želeli izbrati barve, ki se ujemajo s temo poroke, ali barve, ki dopolnjujejo druge dekoracije. Napihnite balone s črpalko za balone. Za ustvarjanje raznolikega videza boste potrebovali mešanico različnih velikosti in oblik. Odrežite balonski trak ali vrvico na želeno dolžino za svojo girlando. Če želite, lahko uporabite tudi ribiško vrvico ali trak.

Korak 2

Začnite pritrjevati balone na trak za balone ali vrvico tako, da jih povežete v grozde po 3-5 balonov. Spreminjajte velikost in obliko balonov v vsaki skupini, da ustvarite zanimanje.
Nadaljujte s pritrjevanjem grozdov balonov na trak ali vrvico in jih sproti razmaknite. Poskrbite, da boste med grozdi pustili dovolj prostora, da ustvarite tekoč, organski videz.

Korak 3


Ko pritrdite vse balone na trak ali vrvico, odrežite odvečno vrvico ali trak.
Girlando obesite s kljukicami ali drugimi obešalnimi orodji. Morda boste želeli obesiti girlando nad mizo s sladicami, za glavno mizo ali vzdolž stene. Po želji lahko girlandi dodate zelenje ali rože, da ustvarite bolj naraven videz.

In to je to! Z malo časa in truda lahko ustvarite čudovit venec iz balonov, ki bo vaši poročni dekoraciji dodal praznični pridih.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.